komen – en niet alleen a

Home Forums Online Lodge komen – en niet alleen a

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  caicai2017 1 month ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #17858

  caicai2017
  Participant

  Het gebied van de ontwerper zelf is boordevol idee?nborden en materialen om te inspireren. Er zijn geen stoelen toegewezen, een strategie die bedoeld is om de samenwerking tussen de ontwerpers te bevorderen. Adidas heeft zowel full-time ontwerpers als roterende [url=http://www.jwrennie.co.uk/nike-air-max-tavas-c-39/nike-air-max-tavas-womens-c-39_41/]Nike Air Max Tavas Womens[/url] klassen van Adidas-ontwerpers. Nadat hun verblijf op de boerderij is afgelopen, gaan [url=http://www.annieleibo.cz/nike-air-max-95-c-20/nike-air-max-95-daacutemskeacute-c-20_21/]Nike Air Max 95 Dámské[/url] die ontwerpers terug naar hun thuisstudio’s in Duitsland of Portland, Oregon, en nemen ze mee wat ze hebben geleerd en ervaren.
  De boerderij is niet jouw typische [url=http://www.annieleibo.cz/nike-roshe-run-c-47/nike-roshe-run-d225msk233-modr233-c-47_97/]Nike Roshe Run Dámské Modré[/url] ontwerpstudio. Adidas Global Creative Director Paul Gaudio zei dat het een boerderij werd genoemd omdat het merk wilde [url=http://www.annieleibo.cz/nike-free-run-30-c-90/nike-free-run-30-d225msk233-c-90_91/]Nike Free Run 3.0 Dámské[/url] dat de ruimte “aards en echt” was en een plek “waar je je handen vies kunt maken.” De belangrijkste vraag in het bestuur nu: wat is nieuw voor 2020. Terwijl de rest van Adidas zich concentreert op 2019 en 2018, heeft het team van de boerderij de taak om verder te piekeren.

  Hoewel Adidas op zoek is naar ontwerpen en idee?n die moeten worden geproduceerd, zijn er geen specifieke eisen aan ontwerpen die onmiddellijk op de markt moeten worden gebracht.

  “Het gaat meer [url=http://www.asdthanit.it/Adidas-ZX-850-Donne-c-65.html]Adidas ZX 850 Donne[/url] om exploratie,” zei Gaudio. “De obsessie met vooruitgang is waar deze plek over gaat – [url=http://www.rostfriaarbeten.se/Nike-Sb-Zoom-Blazer-Dam-c-11_12.html]Nike Sb Zoom Blazer Dam[/url] niet de obsessie met resultaten.” Als voorbeeld noemde hij [url=http://www.asdthanit.it/Nike-Air-Force-1-Donne-c-67.html]Nike Air Force 1 Donne[/url] basketbal, een categorie die de afgelopen maanden in de hele sector drastisch is vertraagd. Gaudio zei dat hij dat zag [url=http://www.rostfriaarbeten.se/Nike-Air-VaporMax-Dam-c-17_18.html]Nike Air VaporMax Dam[/url] als een kans – een waarop de boerderij is gericht.
  “Je moet begrijpen wat de aard van de sport van vandaag is – de cultuur rond de sport, de behoeften van de atleet in die sport.” Wat zijn hun waarden, verwachtingen, dromen, verlangens? ” hij zei. “Het is een ding om te zeggen dat basketbalspelers tractie, ondersteuning en comfort nodig hebben … hoe vorm je dat in een aanbod dat cultureel verbonden is, dat wordt geaccepteerd?”

  De boerderij is een poging om “op de grond” te zijn en voor ontwerpers om inzichten te verwerven die hen helpen producten te maken waar [url=http://www.rotulosalbir.es/Adidas-ZX-Flux-Mujer-c-10_11.html]Adidas ZX Flux Mujer[/url] consumenten emotioneel mee in contact komen – en niet alleen als gereedschap gebruiken.

  “Mensen [url=http://www.rostfriaarbeten.se/Nike-Air-Huarache-Dam-c-26_27.html]Nike Air Huarache Dam[/url] kopen geen sportproducten … alleen omdat ze een nieuw paar schoenen [url=http://www.rotulosalbir.es/Adidas-EQT-Support-ADV-Mujer-c-39_40.html]Adidas EQT Support ADV Mujer[/url] nodig hebben,” zei Gaudio. “Ze willen een nieuw paar schoenen, je moet in staat zijn om die culturele inzichten [url=http://www.annieleibo.cz/nike-air-max-95-c-20/nike-air-max-95-d225msk233-r367382ov233-c-20_58/]Nike Air Max 95 Dámské Růžové[/url] en verlangens te combineren met het doel van het product, de functionele behoeften, dat is het soort dingen dat we hier onderzoeken.”
  “Het is bedoeld als een beetje provocerend,” zei Gaudio. “Daar cultiveren we talent.”

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed